Izdelava in oblikovanje spletnih strani

Izdelava spletnih strani je v našem podjetju skrbno načrtovana in temelji na celoviti predstavitvi na svetovnem spletu. Rezultati našega dela so unikatne, pregledne, uporabne in učinkovite spletne strani, ki vam bodo v pomoč pri predstavitvi vašega podjetja, obiskovalcem oz. naročnikom vaših storitev.

Izdelava spletnih strani je prilagojena celostni grafični podobi vašega podjetja. Vaša spletna stran bo izpolnjevala ključno nalogo predstavitve na spletu, ki je vedno na dosegu, vse dni v letu in tako omogočala komuniciranje s ciljno skupino.

Kako poteka izdelava spletnih strani?

Za izdelavo spletnih strani potrebujemo vsebino: besedilo, fotografije, logotip, video vsebine …
Da bo spletna stran objavljena na internetu, potrebujete aktivno domeno in gostovanje. Za registracijo domene in gostovanje spletne strani poskrbimo pri nas!
Spletno stran vpišemo v Google iskalnik.

Pri izdelavi spletnih strani upoštevamo zakonitosti, ki so zagotovilo uspeha!

IZDELAVA SPLETNIH STRANI IN OBLIKOVANJE SPLETNIH STRANI

Z obiskom spletne strani uporabnik najprej zazna njeno OBLIKOVNO PODOBO.
Izdelava spletnih strani mora biti zato načrtovana tako, da je oblikovna podoba preprosta in nima nepotrebnih in odvečnih elementov. Ustvarimo harmonijo slik, vsebine in barv.

VSEBINA SPLETNIH STRANI

Vsebina mora biti slovnično pravilna, razumljiva, jedrnata,  verodostojna, pregledna, ažurnain uporabna. Pri izdelavi spletnih strani moramo upoštevati, da za spletno vsebino obstajajo drugačna pravila branja in pisanja kot v tiskanih oblikah. Branje z zaslona je namreč počasnejše in veliko bolj naporno za oči kot branje natisnjenega besedila.

TEHNOLOGIJA SPLETNIH STRANI

Spletna stran se mora naložiti hitro. Zgornja meja sprejemljivosti nalaganja vstopne strani je 10 sekund, za tekstovne podstrani pa 2 sekundi. Slike, teksti in grafika morajo biti  optimizirani in objavljeni v ustreznem formatu. Spletna stran mora biti naložena na hitrih, varnih in zanesljivih strežnikih.

INTERAKCIJA SPLETNIH STRANI

Dobro oblikovanje spletnih strani omogočajo dvosmerno komunikacijo med spletno stranjo in njenim obiskovalcem. S pomočjo aplikacij in obrazcev  (nagradne igre, ankete, forumi …) obiskovalcem omogočajo aktivno vlogo na spletni strani, podjetje pa lahko učinkovito komunicira s svojimi strankami in hkrati z njimi gradi določene odnose.

NAVIGACIJA SPLETNIH STRANI

Izdelava spletnih strani in oblikovanje spletnih strani mora biti zato načrtovana tako, da uporabnik lahko v vsakem trenutku ve, na kateri strani  in kje znotraj strukture strani se nahaja (stran, podstran). Strani z obširno vsebino morajo na vidnem mestu vključevati iskalnik, s katerim bo uporabnik lažje in hitreje našel iskano informacijo.

UPORABNOST SPLETNIH STRANI

UPORABNOST spletnih strani pomeni, da obiskovalec dobi informacijo, zaradi katere je spletno stran obiskal, do nje pa mora priti hitro in brez težav. Izdelava spletnih strani zajema skrbno načrtovano razporeditev slik in vsebine. Stopnja uporabnosti strani je odvisna predvsem od kakovosti vsebine, logične in preproste navigacije, od hitrosti nalaganja strani, od časa, ki ga uporabnik potrebuje, da najde željeno informacijo, načina prikazovanja vsebine, učinkovite uporabe, zagotavljanja podpore uporabniku … Uporabnik in njegova izkušnja sta najpomembnejši kriterij pri oblikovanju spletnih strani!

TRŽENJE SPLETNIH STRANI

TRŽENJE je ključ do uspeha, saj je še tako dobro oblikovana in pregledna stran žal neuporabna in brez vrednosti, če ni obiskana! Spletno stran je potrebno vpisati v vse najpomembnejše svetovne in slovenske spletne iskalnike in imenike.
Priporočljivo je oglaševanje v tradicionalnih medijih in na internetu z BANNERJI – PASICAMI, OGLAŠEVANJE PO KLJUČNIH BESEDAH … Število obiskovalcev, minute, ki jih uporabniki prebijejo na spletni strani in njihova aktivnost na straneh, so realni pokazatelji tega, kako priljubljena in obiskana je spletna stran. Zato poskrbimo, da bo spletna stran s preprosto navigacijo in hitrim nalaganjem strani informativna, atraktivna in všečna .

SPLETNA TRGOVINA

Spletna trgovina je na voljo 24 ur na dan in vse dni v tednu! Pri izdelavi spletne trgovine je najpomembnejše to, da prodajalec v nekaj sekundah pritegne pozornost kupca. Poleg izdelave grafične podobe spletne trgovine je pomembno da na vstopni strani izpostavimo aktualne izdelke, ki jih podkrepimo z akcijsko ceno. Navigacija po spletni trgovini mora biti enostavna in pregledna. Velika prednost spletne trgovine je tudi v stroškik upravljanja, ki so bistveno nižji od stroškov klasične trgovine.