Google oglaševanje

GOOGLE OGLAŠEVANJE! Ustvarite oglas.  

Ustvarite oglase in izberite ključne besede, ki so besede ali besedne zveze, ki se nanašajo na vaše podjetje.

Poišči predloge za ključne besede 

 

Vaš oglas se prikaže v Googlu

Če ljudje pri iskanju v Googlu uporabijo kakšno vašo ključno besedo, se bo vaš oglas mogoče prikazal poleg rezultatov iskanja. Tako oglašujete ciljni skupini, ki jo vi zanimate.
 

Privabljate potencialne stranke

Uporabniki kliknejo na vaš oglas ker želijo več informacij ali pa jih zanima nakup.
 
 

Google AdWords vam ponuja

Trženje je ciljno usmerjeno

Oglas prilagodite in oblikujete za posebej določeno ciljno skupino in ga oglašujete uporabnikom Google iskalnika . AdWords vam pomaga pri ciljni usmerjenosti na določeno občinstvo v Googlu.
 

Večji nadzor

Oglase lahko urejate ter prilagajate glede na finančne omejitve ali dokler ne dosežete želenih rezultatov. Prikažete lahko različne oblike oglasov ali ciljno usmerite oglase glede na jezik in lokacijo.
 

Izmerljiva vrednost

Cene na klik pa se vam zaračuna v primeru, če obiskovalec klikne vaš oglas. Tako je vsak evro vašega proračuna namenjen temu, da vam prinese čim več novih priložnosti.
Tekom AdWords oglaševalske kampanije imate ves čas nadzor nad porabo vašega denarja.
 

Določite proračun

Najnižja poraba ni določena in sami se odločate, koliko sredstev boste namenili programu AdWords. Določite lahko na primer dnevni proračun v višini pet evrov in najvišjo ceno za posamezni klik oglasa v višini deset centov.
 

Izognite se ugibanju

S podatki o prometu ključnih besed in ocenami stroškov le-teh lahko sprejmete ustrezne odločitve pri izbiranju ključnih besed in povečanju proračuna. (Ocene stroškov ključnih besed)
 

Plačate le za rezultate

Zaračunamo vam le, če nekdo klikne vaš oglas in ne, če je oglas le prikazan.
Možnosti plačila so odvisne od države in valute.
 

Ciljna usmerjenost na lokacijo in regijo

Nastavite oglase tako, da se bodo prikazovali le osebam, ki iščejo v določeni regiji. Zdaj lahko oglase preprosto ciljno usmerite na spletne stranke, ki živijo npr. 40 km od vašega podjetja.