Celostna grafična podoba

Potrebujete celostno grafično podobo, identiteto blagovne znamke ali logotip? Pri nas dobite vse!

Oblikujemo izvirne in premišljene celostne grafične podobe, ki vas prevzamejo in navdušijo v trenutku. Vodita nas čut za estetiko in zavedanje pomembnosti, ki jo nosi celostna grafična podoba v podjetju, organizaciji, zavodu ali društvu. CGP v osnovi obsega oblikovanje in izdelavo logotipa, dopisnega lista, kuverte in vizitke. Med pestro ponudbo našega oblikovanja boste našli tudi zgibanke, prodajne kataloge, zbornike, revije, brošure, plakate, jumbo plakate in številne druge promocijske materiale.

Celostna grafična podoba – CGP

CGP podjetja morajo biti opredeljena za vsa komunikacijska sredstva, zato je pomembno nakloniti več pozornosti pri oblikovanju dopisnega papirja, vizitke, pisemske ovojnice, prospekta, novoletnih voščil, zbornikov, letnih poročil). CGP ima pomembno vlogo tudi pri oblikovanju označb v podjetju in so odlična reklama, to so stavbe, parkirišča, plakati, službena vozila, promocijska darila, službene uniforme …

Oblikovanje zajema pripravo celostne grafične podobe – CGP glede na vaše želje in smernice (ime podjetja, slogan, simbol in logotip podjetja, črkopis in tipografija, barvni sistem).

Oblikovanje logotipa, vizitke, dopisnega lista, kuverte. Izdelamo vam tudi celostne grafične podobe.

Kako poteka izdelava spletnih strani?

Vabimo vas k ogledu naših referenc. Če smo v vas vzbudili zanimanje, nas kontaktirajte na telefonsko številko 051 338 838 ali izpolnite spletni obrazec za povpraševanje. Dogovorili se bomo za sestanek.

Za izdelavo spletnih strani potrebujemo vsebino fotagrafije in besedilo vam lahko pripravimo v našem podjetju.

Izdelavo spletnih strani in oblikovanje spletnih strani prilagodimo celostni grafični podobi vašega podjetja.

Da bo spletna stran objavljena na internetu, potrebujete aktivno domeno in gostovanje. Za registracijo domene in gostovanje spletne strani poskrbimo pri nas!

Novim naročnikom spletnih strani, podarimo enoletno vzdrževanje spletnih vsebin.

Izdelava spletnih strani obsega tudi brezplačen vpis v iskalnike.

Spletno stran vam brezplačno optimiziramo (vpišemo ključne besede in naslove spletnih strani).

  • That the visitor had not to sight
  • Fonts should be large enough
  • Colour of the text should contrast
  • Looking through pages of your site

Pri izdelavi spletnih strani upoštevamo zakonitosti, ki so zagotovilo uspeha!

IZDELAVA SPLETNIH STRANI IN OBLIKOVANJE SPLETNIH STRANI

Z obiskom spletne strani uporabnik najprej zazna njeno OBLIKOVNO PODOBO.
Izdelava spletnih strani mora biti zato načrtovana tako, da je oblikovna podoba preprosta in nima nepotrebnih in odvečnih elementov. Ustvarimo harmonijo slik, vsebine in barv.

VSEBINA SPLETNIH STRANI

Vsebina mora biti slovnično pravilna, razumljiva, jedrnata,  verodostojna, pregledna, ažurnain uporabna. Pri izdelavi spletnih strani moramo upoštevati, da za spletno vsebino obstajajo drugačna pravila branja in pisanja kot v tiskanih oblikah. Branje z zaslona je namreč počasnejše in veliko bolj naporno za oči kot branje natisnjenega besedila.

TEHNOLOGIJA SPLETNIH STRANI

Spletna stran se mora naložiti hitro. Zgornja meja sprejemljivosti nalaganja vstopne strani je 10 sekund, za tekstovne podstrani pa 2 sekundi. Slike, teksti in grafika morajo biti  optimizirani in objavljeni v ustreznem formatu. Spletna stran mora biti naložena na hitrih, varnih in zanesljivih strežnikih.

INTERAKCIJA SPLETNIH STRANI

Dobro oblikovanje spletnih strani omogočajo dvosmerno komunikacijo med spletno stranjo in njenim obiskovalcem. S pomočjo aplikacij in obrazcev  (nagradne igre, ankete, forumi …) obiskovalcem omogočajo aktivno vlogo na spletni strani, podjetje pa lahko učinkovito komunicira s svojimi strankami in hkrati z njimi gradi določene odnose.

NAVIGACIJA SPLETNIH STRANI

Izdelava spletnih strani in oblikovanje spletnih strani mora biti zato načrtovana tako, da uporabnik lahko v vsakem trenutku ve, na kateri strani  in kje znotraj strukture strani se nahaja (stran, podstran). Strani z obširno vsebino morajo na vidnem mestu vključevati iskalnik, s katerim bo uporabnik lažje in hitreje našel iskano informacijo.

UPORABNOST SPLETNIH STRANI

UPORABNOST spletnih strani pomeni, da obiskovalec dobi informacijo, zaradi katere je spletno stran obiskal, do nje pa mora priti hitro in brez težav. Izdelava spletnih strani zajema skrbno načrtovano razporeditev slik in vsebine. Stopnja uporabnosti strani je odvisna predvsem od kakovosti vsebine, logične in preproste navigacije, od hitrosti nalaganja strani, od časa, ki ga uporabnik potrebuje, da najde željeno informacijo, načina prikazovanja vsebine, učinkovite uporabe, zagotavljanja podpore uporabniku … Uporabnik in njegova izkušnja sta najpomembnejši kriterij pri oblikovanju spletnih strani!

TRŽENJE SPLETNIH STRANI

TRŽENJE je ključ do uspeha, saj je še tako dobro oblikovana in pregledna stran žal neuporabna in brez vrednosti, če ni obiskana! Spletno stran je potrebno vpisati v vse najpomembnejše svetovne in slovenske spletne iskalnike in imenike.
Priporočljivo je oglaševanje v tradicionalnih medijih in na internetu z BANNERJI – PASICAMI, OGLAŠEVANJE PO KLJUČNIH BESEDAH … Število obiskovalcev, minute, ki jih uporabniki prebijejo na spletni strani in njihova aktivnost na straneh, so realni pokazatelji tega, kako priljubljena in obiskana je spletna stran. Zato poskrbimo, da bo spletna stran s preprosto navigacijo in hitrim nalaganjem strani informativna, atraktivna in všečna .

SPLETNA TRGOVINA

Spletna trgovina je na voljo 24 ur na dan in vse dni v tednu! Pri izdelavi spletne trgovine je najpomembnejše to, da prodajalec v nekaj sekundah pritegne pozornost kupca. Poleg izdelave grafične podobe spletne trgovine je pomembno da na vstopni strani izpostavimo aktualne izdelke, ki jih podkrepimo z akcijsko ceno. Navigacija po spletni trgovini mora biti enostavna in pregledna. Velika prednost spletne trgovine je tudi v stroškik upravljanja, ki so bistveno nižji od stroškov klasične trgovine.

Flexible And Friendly
UX/UI In Mind

Having defined with design, you should give to the designer the accurate technical project

Mobile First Design

It would Seem, it is necessary to stuff page with a beautiful and bright drawing and the result.

Having defined with design, you should give to the designer the accurate technical project in which your wishes on style and colour scale, examples of successful works from your point of view are specified. Result of work of the designer is the so-called breadboard model to which then it is possible to make changes on a course of performance of the project.

We create the ideas that help brands

Receive 5 point evaluation covering
60 major aspects.

Check up