Grafično oblikovanje

Potrebujete celostno grafično podobo, identiteto blagovne znamke ali logotip? Pri nas dobite vse!

Oblikujemo izvirne in premišljene celostne grafične podobe, ki vas prevzamejo in navdušijo v trenutku. Vodita nas čut za estetiko in zavedanje pomembnosti, ki jo nosi celostna grafična podoba v podjetju, orgnizaciji, zavodu ali društvu. CGP v osnovi obsega oblikovanje in izdelavo logotipa, dopisnega lista, kuverte in vizitke. Med pestro ponudbo našega oblikovanja boste našli tudi zgibanke, prodajne kataloge, zbornike, revije, brošure, plakate, jumbo plakate in številne druge promocijske materiale.

Celostna grafična podoba – CGP

CGP podjetja moraja biti opredeljena za vsa komunikacijska sredstva, zato je pomebno nakloniti več pozornosti pri oblikovanju dopisnega papirja, vizitke, pisemske ovojnice, prospekta, novolentnih voščil, zbornikov, letnih poročil). CGP ima pomembno vlogo tudi pri oblikovanju označb v podjetju in so odlična reklama, to so stavbe, parkirišča, plakati, službena vozila, promocijskia darila, službene uniforme ...

Oblikovanje zajema pripravo celostne grafične podobe - CGP glede na vaše želje in smernice (ime podjetja, slogan, simbol in logotip podjetja, črkopis in tipografija, barvni sistem).

Oblikovanje logotipa, vizitke, dopisnega lista, kuverte. Izdelamo vam tudi celostne grafične podobe.

 

Oblikovanje tiskovin - brošure, letaki, plakati, prodajni katalogi, ceniki ...

Oblikovanje zajema oblikovno pripravo in pripravo za tisk grafične predloge tiskovine.

 

Pošljite povpraševanje